Portofoliu Web design

O parte din proiectele realizate până acum

Rulotini Campers

Website de prezentare pentru un business mic, care oferă spre închiriere autorulote premium clienților din București și din împrejurimi. Pe lângă partea de web development și design, am creat tot conținutul  din acest website (texte și imagini), și suntem foarte mândri de ce a ieșit, iar clienții noștri au fost foarte încântați.

IMS Projects

Website de prezentare pentru un start-up  care oferă spre vânzare case noi tip duplex, la prețul unui apartament din București, în complexul rezidențial Eden Forest . Pe lângă partea de web development și design, am creat tot conținutul  din acest website (texte și imagini), am optimizat SEO on page, am redactat un articol de blog oprimizat Seo, și  avem în derulare o campanie se SEO off-page. Clienții noștri au fost foarte încântați de rezultate și continuă cu noi planul de mentenanță

GS Tax

Website-ul de prezentare era deja creat de 8 ani, însă nu a fost administrat și optimizat SEO. Am intervenit cu partea de mentenanță, actualizare pluginuri, actualizare texte, optimizare viteză de încărcare și optimizarea Seo on page. Avem în curs de desfășurare o campanie de SEO off page(urmărire competitori, redactare articole de blog, advertoriale), scopul nostru final fiind poziționarea pe prima pagină din Google pentru cuvintele cheie cele mai relevante pentru activitatea clientului și  mulțumirea lui și a noastră deopotrivă.

BMC România

Website de prezentare cu magazin online pentru un start-up  care oferă spre vânzare biciclete de performanță, marca BMC Elveția. Magazinul nu este finalizat 100%, gamele bicicletelor schimbandu-se anual, realizăm în continuare îmbunătățiri la site și mentenanța necesară. Clienții noștri sunt mulțumiți de promptitudinea și profesionalismul nostru.

Informații de contact

București

Urmărește-ne